Fulards de seda per a la tardor

      1 comentari a Fulards de seda per a la tardor

Us vull explicar com em vaig inspirar i vaig dissenyar els fulards de seda per a la tardor “Malvasia de Sitges” que tant m’emocionen…

Palau Marycel, Sitges

Pintura en el claustre del Museu Maricel amb el fulard inspirat pel mateix en primer pla - Fulards de seda per a la tardor

Vaig visitar el Palau Maricel, situat en un impressionant paisatge davant del mar, lloc privilegiat de la mediterrània població de Sitges. Quan vaig descobrir el claustre, em vaig enamorar a primera vista. Pintades en el sostre, les fulles de la malvasia (varietat de vinyes que només es produeixen en la zona de Sitges i del qual se’n treu un vi dolç de sabor molt característic) escampades sobre la volta amb fons de color blauet de Sitges, cobrien tota la superfície donant-li al claustre, amb vistes al mar, una atmosfera molt especial.

Procés creatiu de pintura en aquarel·la - Disseny del fulard MalvasiaA la setmana següent, vaig decidir pintar aquesta imatge de les fulles cobrint el sostre i realitzar unes aquarel·les inspirades en les fulles de Malvasia. La idea era captar l’essència romàntica del conjunt arquitectònic així com l’esperit bohemi dels artistes que ho varen fer possible.

La Mònica porta el fulard de seda "Malvasia de Sitges T" - Fulards de seda per a la tardor La Mònica amb el nostre fulard de seda "Malvasia de Sitges B" en el Palau Maricel - Fulards de seda per a la tardorDe la composició vaig desenvolupar quatre dissenys que després es convertirien en diferents fulards de seda que componen la col·lecció de fulards de seda per a la tardor.

El primer amb els colors essencials del mural del claustre on el color blauet de Sitges predomina en el fons, contrasta amb la vora cosida a mà en color groc intens.

Els tres restants en vaig pintar les fulles sobre fons blanc i cada un el vaig destacar amb un marc en harmonia amb els colors bàsics de les fulles: en color teula, en gris i en blauet de Sitges. El resultat, són uns fulards de seda per a la tardor, elegants i romàntics que reflecteixen la brisa del capvespre del Mediterrani.

Els quatre models del fulard de seda "Malvasia de Sitges" - Fulards de seda per a la tardorEn la foto, la Mònica porta el fulard Malvasia en fons blanc i marc gris. Fotografia presa en la terrassa del Palau Maricel, amb el fons de rajoles ceràmiques en el color característic de la població de Sitges, el blauet.

Model mostra en el Palau de Maricel amb un dels fulards de seda per a la tardor

La foto de la model, Mònica, mostrant-se en l’entorn del Palau Maricel, s’integra en total harmonia. La serie de fulards de seda per a la tardor,  “Malvasia de Sitges”, són ideals per a donar un look elegant i exclusiu, amb tons de color suau però amb caràcter per a oferir a qui l’acompanyi o a qui la sorprengui, una sensació de seguretat i sensualitat… És un accessori perfecte per a la dona actual, que vol destacar de manera elegant i en consonància.

Atreveix-te a donar un toc als teus outfits! Troba’ls aquí!

Si estàs buscant més fulards i mocadors de seda per a la tardor – hivern, tenim la nostra col·lecció de moda per la temporada, vine!

1 thought on “Fulards de seda per a la tardor

  1. Pingback: Fulards inspirats en la Casa Batlló - Dissenys en seda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *