Un dia en la 080 Fashion Week de Barcelona

      Sense comentaris a Un dia en la 080 Fashion Week de Barcelona

Com ja és tradicional, els membres de Daba Disseny Barcelona han passat pel 080 fashion week a flairar les excel·lències de la moda catalana en el seu més genuí format i en un espai emblemàtic com és l’estadi olímpic Lluís Companys.

El dissenyador en cap a la 080 Fashion Week BarcelonaEn Ciro, el Dani i el Pau varen gaudir amb calidoscòpica mirada la frescor de Wom&Now , la qualitat dels banyadors de Guillermina Baeza, la senzillesa mediterrània de Yerse, les excentricitats ben portades de Pablo Erroz o l’atreviment a l’estil “Príncipe de Bel Air” de Krizia Robustella. Una petita mostra de les passarel·les del 080 que s’amplien amb les referències on-line de la resta de prolífics creadors i creadores de la moda km0.

Model per Krizia 080 Fashion Week Bcn primavera 2016Una intensa experiència que, de segur aportarà noves idees creatives al disseny de fulards, mocadors i corbates de seda de l’empresa i obrirà noves perspectives a nous dissenys i materials.

L’altra objectiu de DABA era el contacte directe amb la gent del 080 Fashion Week Market. Sobretot es pretén cercar la relació amb les empreses que tenen alguna cosa que aportar al disseny de fulards. Orientant més a la part de la producció i comercialització.

També ens va atreure l’estan de Brava Fabrics i la seva col·lecció de camises i corbates originals per a home. Ens va encantar parlar amb un dels seus creadors, el Ramon, un personatge dinàmic, emprenedor, creatiu i entranyable, que es va oferir en tot moment per donar-nos, a part de la seva opinió, un cop de mà en aquest món tant complicat del mercat on-line.


Interessant varen ser els contactes amb Bella Lola – la Laia Vallès- encantadora persona a la que vàrem felicitar per la seva col·lecció de banyadors i la manera de presentar-los en la seva pàgina web.

Model de Bella Lola banyadors en 080 Fashion Week Bcn MarketModel per a We Needle en el 080 Fashion Week BcnUn punt molt especial, la manera de confeccionar les peces de Anna Ramos de Weneedle amb un sistema d’autoconfecció molt interessant . Amb un patronatge, eines per cosir i tela de llana austríaca per fer-ho a casa.

En definitiva, tota una experiència que ens va aportar coneixements, inspiració i millores en el nostre procés creatiu i comercial. Us recomanem amb intensitat que no us perdeu les successives 080’s començant per l’hivern que ve. De segur que serà una intensa experiència si us agrada el món de la moda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *