Fulards de seda al Born de Barcelona!

      Sense comentaris a Fulards de seda al Born de Barcelona!

Des d’aquestes Festes de Nadal ja pots trobar els nostres mocadors i fulards de seda al Born de Barcelona, a Blended Concept Store!

Si estàs pel centre de Barcelona i vols veure, tocar i sentir les nostres sedes cosides a mà, pots passar per aquesta botiga situada al costat de la Catedral del Mar.

Viu els nostres fulards de seda al Born de Barcelona. Comprova l’alta qualitat de les nostres creacions, la fluïdesa dels dissenys únics, l’atenció amb la que composem els estampats i la cura amb la que tallem i cosim un a un totes les peces.

Entrada a fulards de seda al Born de Barcelona, dissenys únics i cosits a mà - Daba Disseny Barcelona

En l’any i mig que fa que l’han obert, les dues germanes proprietaries de la botiga (gent encantadora!), han aconseguit tenir una varietat d’accessoris i peces de roba de dissenyadors de tot el món molt extensa a més de les seves pròpies joies fetes a mà.

Un lloc perfecte per trobar aquell regal singular i únic que ningú més tindrà per Nadal. Aprofita aquest racó per poder triar i remenar entre molts objectes que faran gaudir a qui els rebi.

Mocadors i fulards de seda al Born de Barcelona, dissenys únics i cosits a mà - Daba Disseny Barcelona

Roba i fulards de seda al Born de Barcelona, dissenys únics i cosits a mà - Daba Disseny Barcelona

Hi trobaràs tot tipus d’accessoris de moda i roba d’estil molt actual; joies artesanes, rellotges únics en tota la ciutat, bosses de cuir singulars, il·lustracions i quadres d’arreu, barrets i bufandes i per suposat els nostres fulards i mocadors de seda acabats a mà.

Fulards de seda al Born de Barcelona, dissenys únics i cosits a mà - Complements de tot tipus - Daba Disseny Barcelona

Estem molt contents de poder estar presents en aquesta botiga, amb un ambient únic i encantador. Si hi passeu us sentireu com a casa, atenció totalment personalitzada, somriures i molta qualitat. Tot amenitzat amb una música encantadora de fons.

Troba’ns-hi! I aprofita aquestes dates de Nadal per a poder aconseguir el regal ideal per a ella, sorprèn-la amb un toc de color del màxim luxe.


Si el que vols és descobrir els dissenys de la nostra marca, o saber com els fem, aquí et deixem els links següents:

La nostra botiga online amb tots els dissenys

Descobreix com dissenyem la nostra línia de fulards d’art i museus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *