La moda en fulards i bosses de mà arriba a Croce Luxury

La moda en fulards i bosses de mà Daba Disseny Barcelona arriba a la boutique de Croce Luxury Design, en el centre de la ciutat, aquesta primavera.

Bossa de mà amb el mocador de seda "Mons Amagats" - Moda en fulards i bosses de mà

Seguim augmentant la nostra presència a la capital catalana. Poc a poc anem obrint nous punts de venda de manera molt selectiva per a que podeu sentir els fulards i mocadors de seda a les vostres mans, i notar la brillantor especial de la seda de ben a prop. Apunta’t a la moda!

Bossa de mà amb el fulard de seda "Blaugrana" - Moda en fulards i bosses de màSent la delicadesa de la seda, amb uns estampats frescos, elegants i exclusius que afavoreixen la bellesa femenina en una època de l’any en que tot reneix.

Aprofita els nostres complements de moda únics, cosits a mà i tractats amb la màxima estima per acompanyar a les teves bosses de mà i renovar l’estil dels mateixos d’una manera senzilla, però molt efectiva.

Bossa de mà blanca amb el fulard de seda "Camí de Llum" - Moda en fulards i bosses de màLa primavera és una estació per a renovar els accessoris. Visita la botiga i trobaràs complements, com els fulards i bosses de mà que et mostrem, els quals incrementaran la teva bellesa i atractiu al donar un toc de color i elegància als teus looks preferits.

Gaudeix-los!

Si estàs buscant fulards i mocadors de seda per a aquesta tardor hivern, passa a descobrir la nostra col·lecció de temporada, aquí!

També pots passeixar-te per totes les nostres col·leccions de mocadors i fulards en la nostra botiga online i trobar aquell que t’encaixa amb alguna bossa, vestits o abrics!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *